Connect with us
Publicitate

Eveniment

Primele concluzii după incendiul de la pasajul din Centrul Civic. Focul a fost provocat de om, dar încă nu se ştie dacă intenţionat sau nu

Publicat

pe

Procurorii braşoveni au oferit primele detalii din ancheta ce vizează puternicul incendiu care a avut loc în Centrul Civic al Braşovului. Conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, incendiul ar fi izbucnit din cauza faptului ca a fot provocat de oameni, nu din cauza unui scurt circuit. Dar anchetatorii încă nu au stabilit şi dacă acest a fost provocat intenţionat sau accidental.

Publicitate

„În cauză a rezultat că focul nu a izbucnit în urma unui scurtcircuit, ci urmare a unei acțiuni umane, însă până în prezent nu s-a stabilit că acesta a fost intenționată, astfel că organele de urmărire penală efectuează cercetări pentru lămurirea situaţiei de fapt.”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Reamintim că acum o săptămână, puternicul incendiu care a avut loc în pasajul din centrul civit a înegrit la propriu tot oraşul timp de câteva ore. La scurt timp pe rețelele de socializare au apărut primele imagini cu momentul izbucnirii incendiului la pasajul din Centrul Civic.

Într-un filmuleț postat pe TikTok se poate observa că cinci tineri ies în fugă din pasaj, iar într-o fracțiune de secundă un fum gros iese din subteran și acoperă toată zona.

Publicitate
@shihanmircea

#viral #misiuneatiktok #foryou #4u #fy #fypシ #brasov #incendiu #brasov🇷🇴 #pasaj #tiktok #fypage

♬ sunet original – Sensei Mircea

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes