Connect with us
Publicitate

Entertainment

Primele 2.000 de abonamente scoase la vânzare pentru festivalul Massif s-au epuizat. Cât costă biletele la evenimentul din Poiana Brașov

Publicat

pe

Fanii festivalurilor sunt dornici de distracție, iar mulți dintre ei s-au grăbit deja să cumpere abonamente la Massif, evenimentul care va avea loc anul viitor, în Poiana Brașov. Primele 2.000 de abonamente care au fost puse în vânzare de organizatori s-au epuizat deja, semn că petrecăreții vor să ia parte la cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România.

Publicitate

Cei care vor să cumpere brățări de acces la festival pot accesa site-ul extasy.com, de unde pot cumpăra abonamente de tip „Pack for two”, la prețul de 548,8 lei sau cele de tip VIP Acces, care costă 834,4 lei. Pentru ambele variante, accesul este valabil în cele patru zile de eveniment.

Abonamentele ‘’VIP’’deschid porțile către o zonă plină de activități unice. Zona VIP MASSIF, în parteneriat cu Nuba Chalet, va găzdui un afterparty exclusivist, unde DJ-i renumiți vor mixa direct pe platformă, în mijlocul festivalierilor.

Massif își va redeschide porțile în perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Brașov. Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival de muzică dintr-o stațiune montană vine cu o abordare nouă și cu multe activități și momente de neuitat pentru iubitorii de muzică, distracție și munte.

Publicitate

Prima ediție a festivalului Massif a adunat peste 38.000 de iubitori ai muzicii, distracției și muntelui, în cele 3 zile de show-uri și concerte live din Poiana Brașov. Peste 100 de artiști români și internaționali au animat atmosfera la scenele de la baza pârtiei și la apres-ski-urile partenere. În timpul festivalului, participanții s-au bucurat de o diversitate de genuri muzicale: de la muzică electronică, folclor experimental, rap, trap, disco, rock și pop.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes