Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Primarul şi sătenii din Viscri, îngrijoraţi pentru starea de sănătate a Regelui Charles: „Vara asta nu mai vine, e bolnav”

Publicat

pe

Publicitate

Primarul și sătenii din Viscri, un sat de poveste, din comuna Bunești, județul Brașov, unde Majestatea Sa Regele Charles al III-lea deține o proprietate, sunt tare triști că, în această vară, nu va mai veni în România, așa cum obișnuia. Primarul Mircea Pălășan îi transmite Suveranului Regatului Unit al Marii Britanii un mesaj de susținere, în numele comunității: ”Ne rugăm pentru sănătatea lui și a nurorii sale”.

Primarul și sătenii din satul Viscri, unde Regele Charles deține o proprietate, erau nerăbdători să îl revadă, și în această vară. Chiar se pregătiseră pentru deja tradiționala întâlnire, fiind mereu așteptat cu pâine, sare și cu flori:

”Ne așteptăm să ne viziteze din nou, îl vom aștepta, cu dragă inimă, în pragul casei sale, cu pâine și cu flori, așa cum e tradiția la noi.

Îi dorim sănătate multă și suntem cu gândul și inima alături de ei!”, ne declara Mircea Pălășan, exclusiv pentru Playtech Știri, într-un recent interviu.

Publicitate

De altfel, mesaj emoționant din partea primarului și a comunității din Viscri, mai mult ca sigur că va ajunge la Casa Regală.

Numai că starea de sănătate a Regelui Charles (75 de ani), diagnosticat cu cancer, continuă să fie delicată. Prin urmare, nu și-a mai anunțat vizita în România, în această vară, așa cum făcea de obicei, pentru începerea pregătirilor de întâmpinare a Majestății Sale, în satul de poveste Viscri, unde deține o proprietate:

”Din păcate, vara asta, nu mai vine la Viscri, nu vine că e bolnav. Nu avem cunoștință de cum se simte în prezent, dar, noi, cei de aici, din comunitate, îi dorim sănătate și ne rugăm la Dumnezeu să fie bine.

Nu vine în România din cauză e bolnav, are în continuare tratament. Am văzut că numai la slujbă a stat, de Paște, în rest, nu a ieșit mai deloc în public. Avem noi grijă de proprietatea de aici și-l așteptăm cu drag. Dar și nora lui e bolnavă.

Nu e un blestem, cred că totul e din cauza Covid-19, boala nu vine chiar așa. El a fost, ultima oară, aici, la noi, anul trecut, în 2023”, a declarat azi Mircea Pălășan, pentru Playtech Știri.

Regele Charles al III-lea deține mai multe proprietăți în România

Regele Charles al III-lea, fiul regretatei Regina Elisabeta a II-a, deține mai multe proprietăți în România. În 2006, Charles a cumpărat casa de la Viscri, județul Brașov, deschisă astăzi vizitatorilor, dar deține proprietăți și pe Valea Zălanului, sat în județul Covasna:

”Este un adevărat ambasador al României, a promovat țara noastră, ne vizitează mii de străini, pe baza promovării sale în întreaga lume”, mai spune Mircea Pălășan, exclusiv pentru Playtech Știri.

În plus, a înființat o fundație în țara noastră, prin care promovează frumusețile acestui colț de rai în întreaga lume.

Primarul din Viscri spune că Regele Charles era așteptat și anul acesta

Primarul și sătenii din satul Viscri, unde Regele Charles deține o proprietate, erau nerăbdători să îl revadă, și în această vară. Chiar se pregătiseră pentru deja tradiționala întâlnire, fiind mereu așteptat cu pâine, sare și cu flori:

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes