Connect with us
Publicitate

Administrație

Primarul Făgăraşului, în izolare după ce a fost contact direct al unei persoane infectate cu Covid-19

Publicat

pe

Primarul reales al Făgăraşului, Gheorghe Sucaciu, a anunţat astăzi, prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook, faptul că se află în izolare pentru 14 zile după ce a fost contact direct cu o persoană apropiată care a fost confirmată pozitiv la testul Covid-19.

Publicitate

„Dragi făgărășeni, transparența în comunicarea publică rămâne importantă pentru mine, la fel ca până acum. Începând de astăzi rămân în izolare la domiciliu pentru următoarele 14 zile, după ce am avut contact direct cu o persoană apropiată care a fost confirmată pozitiv la testul Covid-19. Urmez întocmai decizia DSP și procedurile care se impun în astfel de cazuri.

Proiectele demarate și aflate în implementare nu vor avea de suferit, în această perioadă voi munci de acasă. Vă îndemn să fiți responsabili, să ascultați sfaturile specialiștilor și să respectați măsurile de protecție. Vă doresc multă sănătate, vă voi ţine la curent cu evoluţia situaţiei”, spune primarul Făgăraşului în postarea de pe pagina de socializare.

foto: fagarasultau.ro

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes