Connect with us
Publicitate

Eveniment

Primarul din Sinaia operat de urgenţă după un accident la schi

Publicat

pe

Publicitate

Vlad Oprea, primarul staţiunii Sinaia, a fost operat de urgenţă în urma unui accident suferit pe pârtia de schi. Edilul a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a anunţat că pe durata inervenţiei chirurgicale conducerea oraşului a fost delegată echipei sale.

Potrivit mesajului publicat pe pagina de Facebook, Vlad Oprea a fost implicat într-un accident pe pârtie provocat de un alt schior. În urma impactului, edilul s-a ales cu o ruptură a tendonului pectoral drept, transmite adevarul.ro.

”Timp de câteva ore o să fiu sub anestezie pentru o intervenţie chirurgicală. În urma unui accident de schi, în care un schior a intrat din păcate în mine, am suferit ruperea tendonului pectoral drept.   Este o intervenţie dificilă, dar sunt pe mâini bune. Democraţia în care cred cu tărie îmi cere să vă informez că pe durata intervenţiei conducerea oraşului este delegată echipei mele.  Cele bune să se adune”, a fost mesajul postat miercuri dinimeaţă pe pagina de Facebook a primarului din Sinaia.

La câteva ore, Vlad Oprea a anunţat că operaţia a decurs ”conform protocolului”.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes