Connect with us
Publicitate

Eveniment

Primarul din Comăna a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj. Hotărârea nu este definitivă

Publicat

pe

Viorel Grusea, primarul din Comăna, a fost condamnat ieri de Judecătoria Braşov la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj. Asta după ce în luna aprilie a ameninţat cu moartea doi poliţişti. Condamnarea nu este definitivă, iar primarul are drept de contestaţie în termen de 10 zile. 

Atunci, Viorel Grusea a ameninţat cu moartea poliţiştii care făceau un control la magazinul soţiei lui. Poliţiştii au constatat mai multe nereguli fiscale la magazin şi au luat decizia să îl închidă. În acel moment primarul i-a ameninţat cu moartea. La acel moment comuna Comăna era în carantină iar autorităţile făceau constant controale.

La acea vreme procurorii spuneau că cei doi poliţişti de la economic au constatast că în magazin casa de marcat nu fusese folosită corespunzător, iar banii au fost încasaţi fără a se fi eliberate bonuri. În acem moment Viorel Grusea a devenit agresiv. Poliţiştii au chemat ajutoare, iar primii care au ajuns au fost poliţiştii unui echipaj de la Rutieră. În aproximativ jumătate de oră situaţia fost detensionată.

După eveniment primarul a decis să încheie un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu anchetatorii. asta a făcut ca procurorii nu solicite emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele său şi nici nu au dispus alte măsuri.

Publicitate

Viorel Grusea a câştigat alegerile pentru Primăria comunei Comana cu peste 72 la sută din voturi, el candidând din partea Partidului Naţional Liberal.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes