Connect with us
Publicitate

Eveniment

Primarul Coliban, amendat pentru parcarea de pe trecerea de pietoni după aproximativ 50 de zile de la contravenție

Publicat

pe

Foto: Facebook / Vaju Dan

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a fost amendat pentru că a parcat în prima zi de scoală pe trecerea de pietoni. Mașina condusă de primar a fost fotografiată atunci, iar acesta și-a recunoscut greșeala.

Publicitate

Polițiștii brașoveni l-au amendat pe Allen Coliban pentru că a parcat pe trecerea de pietoni în 13 septembrie, în centrul Brașovului. Acesta se afla în zonă pentru a lua parte la festivitatea de deschidere a anului școlar, la Colegiul Andrei Șaguna.

O imagine cu mașina primarului parcată pe trecerea de pietoni a circulat atunci pe rețelele de socializare, iar Coliban și-a recunoscut greșeala și și-a cerut scuze brașovenilor, tot printr-o postare.

„Am ajuns la Colegiul Şaguna pentru festivitatea de deschidere a noului an şcolar, pentru a vorbi despre investiţiile pe care le facem în educaţie şi a vedea cum din acest an începem colectarea selectivă în şcoli. Din păcate, singura zonă unde am putut parca maşina era la capătul unei treceri de pe o stradă lăturalnică. Acest eveniment nu-mi face cinste, îmi asum în totalitate greşeala şi îmi prezint scuze în faţa braşovenilor”, a transmis, pe 13 septembrie, Coliban.

Publicitate

Între timp, primarul a fost amendat de polițiști cu 290 de lei pentru contravenția săvârșită, conform Europa FM care citează Bizbrasov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes