Connect with us
Publicitate

Eveniment

Primarul Brașovului a parcat pe trecerea de pietoni. Poliția face cercetări

Publicat

pe

Publicitate

Mai multe fotografii apărute în spațiul public cu o mașină parcată pe o trecere de pietoni au revoltat mii de oameni. Chiar dacă mulți au condamnat gestul acestui șofer, indignarea a fost și mai mare când s-a aflat cine a fost cel care a făcut această parcare ilegală.

Mașina lăsată pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Național Andrei Șaguna era chiar a primarului Brașovului, Allen Coliban. Deși edilul face des declarații legate de importanța folosirii bicicletei, a transportului public și despre respectul în trafic, iată că tocmai el a uitat de orice regulă de bun simț.

„Am ajuns la Colegiul Șaguna pentru festivitatea de deschidere a noului an școlar, pentru a vorbi despre investițiile pe care le facem în educație și a vedea cum din acest an începem colectarea selectivă în școli. Din păcate, singura zonă unde am putut parca mașina era la capătul unei treceri de pe o strădă lăturalnică.

Acest eveniment nu-mi face cinste, îmi asum în totalitate greșeala și îmi prezint scuze în fața brașovenilor”, a declarat primarul Allen Coliban.

Publicitate

Și polițiștii brașoveni au deschis o anchetă în acest caz, iar dacă va fi găsit vinovat edilul orașului riscă sancțiuni serioase.

„În urma apariției în mediul online a acestor imagini, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier au demarat verificări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt și luării măsurilor legale ce se impun”, a declarat Alina-Maria Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes