Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Primarul Branului a fost şi el la petrecere: „Eu nu l-am văzut pe Elon Musk, dar nu înseamnă ca nu putea fi sub o anumită mască”

Publicat

pe

Primarul din Bran, Ioan-Cosmin Feroiu, a declarat că s-a numărat printre cei 200 de invitați de la petrecerea de la Castelul Bran, dar că nu l-a văzut pe Musk. Cert este că la petrecerea de duminică noapte de la Castelul Bran au luat parte miliardarii Peter Thiel, fondatorul PayPal, și partenerul acestuia, Matt Danzeisen, dar și actori de la Hollywood, a spus primarul, potrivit hotnews.ro.

Publicitate

Duminică noapte la castelul de la Bran a avut loc o fastuoasă petrecere, la care au luat parte miliardarii Peter Thiel, fondatorul PayPal, și partenerul acestuia, Matt Danzeisen, dar și actori de la Hollywood, precum Adrian Grenier, care în weekend s-a plimbat prin centrul Brașovului.

Printre invitații de la castelul s-a aflat și primarul din Bran, Ioan-Cosmin Feroiu.

„Am avut onoarea să fiu și eu invitat la petrecerea privată la care au fost aproximativ 200 de persoane, cu costume și măști. Cu certitudine nu vă pot spune dacă Elon Musk a fost sau nu acolo. Eu, personal, nu l-am văzut, dar nu înseamnă ca nu putea fi sub o anumită mască. Eu însă nu l-am întâlnit”, a declarat pentru HotNews.ro primarul din Bran.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes