Connect with us
Publicitate

Administrație

Primarul Allen Coliban, la un an de mandat: „Sunt mulțumit și mândru”

Publicat

pe

Publicitate

A trecut un an de când Allen Coliban a preluat frâiele primăriei Brașov, iar edilul se consideră mândru și mulțumit de primul său an ca șef al administrației locale. Gestionarea pandemiei de coronavirus, pagubele produse de dezastrele naturale, gândirea unor proiecte de dezvoltare a orașului sau eficientizarea și transparența administrației publice sunt doar câteva dintre cele mai mari provocări ale echipei lui Coliban.

Pe paginile de socializare, primarul Brașovului descrie în termeni metaforici felul în care a decurs primul an din mandatul său. Chiar dacă așteptările sunt mari, iar brașovenii spun că rezultate concrete nu se văd momentan, edilul spune că în această perioadă s-au „plantat semințele”.

„Treaba cu plantarea semințelor este că nu le vede nimeni. Mergi pe câmpul care a fost mulți ani infertil, pe care vrei să-l transformi într-un teren mănos, loc unde vrei să rodească o livadă bogată în fructe, dar nu vezi semințele. Ele sunt, totuși, acolo, plantate astfel încât să prindă rădăcini sănătoase, ferite de vitregiile naturii și dăunători. Asta am făcut în acest an. Am preluat o primărie care era asemenea unui teren infertil. Timp de mii de ore, împreună cu colegii din administrație, am desțelenit ițele. Astfel, continuând metafora, am transformat administrația locală într-un teren numai bun de însămânțat cu proiecte de durată, care să transforme Brașovul în bine și care să reflecte viziunea mea pentru orașul în care am fost votat.”, a scris pe pagina sa de Facebook, primarul Brașovului, Allen Coliban.

Cât despre proiectele pe care le-a gândit împreună cu echipa sa, Allen Coliban spune că are sute de idei la care lucrează în acest moment.

Publicitate

„Mai sunt foarte multe proiecte despre care aș putea discuta. În total, sunt 178 de proiecte în lucru, proiecte la care se lucrează în acest moment. Sunt foarte optimist că, până în 2024, o mare parte din orașul pe care-l știați în 2020, oraș pe care-l voiați îmbunătățit cu ajutorul noii administrații, va arată într-adevăr așa cum l-ați dorit. Important de reținut este că în acest prim an ne-am preocupat de recuperarea timpului pierdut în anii anteriori. Am plantat semințele proiectelor ce vor dezvolta orașul, iar prin noua administrație locală transformăm Brașovul într-un teren fertil pentru dezvoltare, inovare și un nivel de trai superior”, a mai precizat Allen Coliban.

Printre proiectele care ar putea deveni realitate se numără construirea unui spital regional, o nouă politică a parcărilor din oraș, implementarea trenului metropolitan, construirea unui stadion, înființarea de noi parcuri sau crearea unor rețele de piste pentru biciclete.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes