Connect with us
Publicitate

Administrație

Primăria Zărnești se digitalizează. Autoritățile au creat o aplicație inteligentă care vine în sprijinul contribuabililor

Publicat

pe

Cu o simplă aplicație instalată pe telefonul mobil sau pe un computer, cetățenii din Zărnești își vor putea plăti online taxele și impozitele, vor putea solicita și consulta documente sau vor putea depune chiar declarații de impunere fără să mai bată drum până la ghișeele primăriei.

Autoritățile locale au creat o soluție inteligentă de digitalizare a serviciilor instituției. Ei au implementat aplicația Avansis Online, o alternativă care ajută la gestionarea relației dintre primărie și contribuabili.

Aplicația Avansis Online poate fi utilizată de către toți cetățenii, de pe orice calculator cu sistem de operare Windows/Mac și oferă siguranță deplină utilizatorilor în privința confidențialității datelor. Primul pas care trebuie făcut de către orice cetățean pentru a folosi aplicația este accesarea paginii web Avansis Online.

Pentru descrierea în amănunt a tuturor pașilor care trebuie parcurși, utilizatorii pot accesa manualul de utilizare. Acesta poate fi descarcă AICI.

Publicitate

„Primăria Orașului Zărnești își informează cetățenii despre faptul că pe lângă această aplicație care ușurează mult interacțiunea între instituție și cetățean, există deschidere și se va investi constant în sisteme digitale cât mai diversificate, pentru a pune la dispoziția comunității servicii online ce vor putea fi accesate prin utilizarea calculatorului sau a telefonului. De asemenea, instituția va face toate demersurile necesare pentru a reduce timpul de lucru cu contribuabilii și timpul alocat soluționării tuturor solicitărilor acestora. Prin adoptarea de soft-uri pentru digitalizare, managementul Primăriei va fi mai eficient, mai transparent și se va putea face economie de timp, resurse umane și financiare.
Primăria Orașului Zărnești mulțumește comunității locale pentru deschidere și sprijinul de care dă dovadă și va comunica constant publicului despre cele mai recente noutăți din cadrul instituției”, au anunțat reprezentanții primăriei pe pagina oficială de Facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes