Connect with us
Publicitate

Administrație

Primăria vrea să inchirieze 5.010 metri pătrați din jurul Centrului de Agrement din Poiana Brașov, la metru. Prețurile pe zi încep de la 1,5 RON / metru pătrat

Publicat

pe

Consiliul Local al Municipiului Brașov va discuta miercuri, 24 februarie 2021, un proiect privind aprobarea tarifelor percepute persoanelor fizice și/sau juridice pentru ocuparea temporară a terenului neamenajat aferent Centrului de agrement și divertisment Poiana Brașov, urmând să solicite acordul Consiliului în acest sens.

Publicitate

„Pe parcursul celor 4 ani de activitate, în cadrul Centrului de Agrement s-au desfășurat evenimente de o importanță majoră atât pentru Stațiunea Poiana Brașov cât și pentru activitatea/consolidarea imaginii Centrului de Agrement, care au implicat atât activitățiile interioare cât și zona neamenajată, și anume:
– găzduirea edițiilor de congrese medicale naționale – Implantologie, Reumatologie, Neonatologie, AREPMF Educație pentru sănătate, MediaMed, Diabet și Nutriție,
– oferirea serviciilor către companii pentru petrecerea a minim 2-3 ore în cadrul teambuilding-urilor desfășurate în Poiana Brașov (IBM, Romstal, Carrefour, Ina Schaefler, Mercedes, Kaufland, Ceccar, Safety Broker, Amway, Interbrands, Oriflame, KPMG, Chemark Rom, Canam, Pepsico, Continental, Michelin, Heineken, Duracel, Siemens, Goodyear, Ursus, GSK, Pfizer, Novartis Pharma).
Dat fiind specificul activității desfășurate este necesară stabilirea taxelor pentru ocuparea temporară a terenului neamenajat aferent Centrului de Agrement și Divertisment Poiana Brașov în suprafață de 5.010 mp.” se arată în referatul de aprobare a proiectului.

Tarifele propuse spre aprobare sunt următoarele:

Centrul de Agrement din Poiana Brașov, deschis la finele lui 2016

Publicitate

Proiectul “Amenajare zonă turistică Poiana Braşov – amenajare spaţii agrement şi divertisment” a fost finanţat, până la sfârşitul anului 2015, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 – ,,Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere”, Domeniul major de intervenţie 1.1 – Planuri integrate de dezvoltare urbană, Sub-domeniul – Poli de creştere, lucrările realizate în anul 2016 fiind suportate de la bugetul local.

La finalul anului 2016, Centrul de Agrement și Divertisment Poiana Brașov a fost pus în funcțiune având ca obiectiv dezvoltarea zonei Stațiunii Poiana Brașov prin oferirea unei structuri de agrement turistic tuturor turiștiilor care opteză pentru petrecerea unui sejur în stațiunea Poiana Brașov.

Centrul are o suprafaţă de peste 5.000 de mp la interior. Dispune de un club de bowling, având capacitatea de 180 de persoane, precum şi de biliard, o zonă de minigolf, o sală de escaladă şi o sală cu jocuri electrice şi electronice.

De asemenea, are şi un spaţiu exterior generos de 12.700 de mp amenajat special pentru copii. Locul de joacă are  leagăne, inclusiv pentru persoanele cu dizabilităţi, complex cu două turnuri şi tobogane, tiroliene şi trei complexe de escaladă pentru copii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes