Connect with us
Publicitate

Social

Primăria Cristian: „nu s-a pus problema să intrăm în carantină”

Publicat

pe

Primăria comunei Cristian a ţinut să lămurească informaţiile vehiculate în presă referitoare la situaţia răspândirii SARS-COV-2 la nivelul localităţii braşovene.

Astfel, oficialii comunei braşovene au postat pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Cristian un comunicat de presă prin care susţin că „situația răspândirii SARS-COV-2 la nivelul comunei Cristian este atent monitorizată de către instituțiile și structurile abilitate în acest sens, ea aflându-se sub control la acest moment. Nu a fost pusă problema carantinării localității noastre.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență, primăria și consiliul local depun toate eforturile și iau toate măsurile legale ce pot limita răspândirea virusului în localitate.

La acest moment, nici un angajat al primăriei nu este infectat, așa cum spunea unul dintre articole.

Publicitate

Numărul cazurilor la nivelul comunei este sub media județului și încercăm, cu sprijinul dumneavoastră, să limităm acest număr.

La nivelul comunei își desfășoară activitatea agenți economici cu număr mare de angajați care pot reprezenta un risc, însă aceștia sunt atent monitorizați și se vor lua măsuri, dacă este necesar, în funcție de evoluție.

În perioada imediat următoare, vom întreprinde acțiuni de control la toți agenții economici cu activitate de comerț și vom impune respectarea măsurilor de distanțare socială.

În final, vă rugăm a ne sprijini în demersul nostru prin respectarea măsurilor de distanțare socială, purtarea măștilor în spațiile închise, menținerea unei igiene permanente a mâinilor, prin abținerea de la distribuirea de informații false și prin contact permanent cu noi atunci când situația o cere”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes