Connect with us
Publicitate

Social

Primăria cheamă braşovenii la curăţenia de primăvară. Se va curăţa pădurea de pe Tâmpa, Dealul Melcilor, „La iepure” şi Pietrele lui Solomon

Publicat

pe

Publicitate

Campania Națională “Curățăm România” a ajuns la Brașov. Primăria Brașov lansează o invitație comunității pentru a se alătura demersului său în campania de curățenie pe Tâmpa, Dealul Melcilor, „La Iepure” și la Pietrele lui Solomon.

Primăria Brașov se alătură campaniei naționale privind ecologizarea zonelor afectate de deșeuri “Curățăm România”, proiect derulat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, campanie care se desfășoară sub sloganul „O țară fără deșeuri abandonate!“

„Având în vedere că de-a lungul timpului am primit mai multe sesizări cu privire la deșeurile din pădurile de lângă Brașov, Primăria Municipiului Brașov va organiza în 16.04.2022 și 30.04.2022 o acțiune amplă de curățenie în aceste zone. Astfel, în 16 aprilie acțiunea de salubrizare va avea loc pe Dealul Melcilor și Tâmpa (punctul de plecare este de la telecabină), iar în 30 aprilie se va derula Drumul Forestier Crucur, zona “La Iepure” și la Pietrele lui Solomon.”, a transmis Primăria Braşov.

La acțiune sunt invitați, alături de reprezentanții Municipalității, toţi braşovenii, reprezentanți a altor instituții publice comunităților locale, ONG-uri și operatori de salubrizare. La această acțiune și-au anunțat prezența reprezentanții Agenției Naționale pentru Protecție a Mediului și cei ai Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Boanta Florin

    16 aprilie, 2022 at 6:55 am

    Care este ora începerii acestei activități, și de ce este nevoie pentru a participa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes