Connect with us
Publicitate

Economic

Primăria Braşov vrea să cumpere Unirea Shopping Center

Publicat

pe

Publicitate

Primăria Braşov vrea să cumpere Unirea Shopping Center. După ce în mall nu mai e activitate aproape deloc, primpria vrea să achiziţioneze clădirea cu tot cu parcarea pe care o are. Un proiect în acest sens va fi votat vineri de Consiliul Local Braşov.

„Proiect de hotărâre privind aprobarea intenției de cumpărare a imobilelor situate în Brașov și identificate în C.F. nr. 102572 Brașov, C.F. nr. 114774 Brașov și C.F. nr. 102044 Brașov.” se arată în proiectul de pe ordinea de zi al Consiliului Local Braşov de vineri 16 decembrie, de la ora 12.00.

Unirea Shopping Center, companie care administrează două centre comerciale în Braşov şi Capitală, a decis să vândă mall-ul din Braşov, potrivit unui anunţ publicat la BVB. Firma a convocat acţionarii în data de 19 decembrie pentru a aproba vânzarea unui teren de 2.763 mp din Braşov şi a clădirii de pe Bld. Gării 3A, tot din Braşov, unde se află magazinul Unirea Shopping Center. Clădirea are trei etaje şi două subsoluri şi o suprafaţă construită la sol de circa 5.200 mp.

Compania, care deţine şi Unirea Shopping Center Bucureşti, a înregistrat un profit net de 13,6 milioane de lei în prima jumătate a lui 2022, în contextul unor pierderi nete de 36 de milioane de lei în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Publicitate

Compania a fost deţinută de omul de afaceri Dan Adamescu, iar după decesul acestuia în 2017, Unirea Shopping Center a fost implicată într-un conflict între fosta soţie, Carmen Palade, şi fiul omului de afaceri Alexander Adamescu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes