Connect with us
Publicitate

Social

Primăria Brașov se apucă să repare străzile şi trotuarele

Publicat

pe

Primăria Brașov va începe în această perioadă reparația străzilor și trotuarelor din municipiu, anunță viceprimarul Sebastian Rusu într-o conferință de presă.

Publicitate

„În ultimele săptămâni inspectorii primăriei au verificat toate străzile pentru a identifica unde în urma sezonului rece au apărut probleme la îmbrăcăminte asfaltice ale străzilor și trotuarelor. Odată cu creșterea temperaturilor vom începe lucrările de reparații străzi. Eu personal am luat pe rând cartierele și am făcut și aceste verificări și am solicitat în primul rând inspectorilor din Primărie să verifice unde avem lucrări în garanție pentru că acolo unde avem defecte ale carosabilului sau trotuarelor și sunt în garanție acestea vor fi făcute în garanție pe banii prestatorului.

Spre exemplu în stația de autobuz de pe Bulevardul Mihail Kogălniceanu la intersecția cu bulevardul Victoriei. Vorbim de o reparație care va fi făcută în garanție pe cheltuiala prestatorului. În paralel vom merge și cu refacerea marcajelor rutiere în municipiul Brașov. Sperăm ca temperaturile din timpul zilei să ne permită acest lucru în următoarea perioadă și vom începe să efectuăm lucrările de refacere a marcajelor rutiere deteriorate pe perioada anotimpului rece.

Prioritate vor avea marcajele din zonele în care acestea au fost modificate și cred că elocvente sunt cele două unde apar două rânduri de marcaje spre exemplu bulevardul Eroilor sau Bulevardul Gării.” a declarat Sebastian Rusu.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes