Connect with us
Publicitate

Eveniment

Primăria Braşov, după accidentul în lanţ de pe podul de la Dârste: „La ora 5.45 s-a împrăştiat material antiderapant. La ora 8.00 se pare că au început să apară problemele”

Publicat

pe

Publicitate

Primăria Braşov a venit cu primele reacţii după accidentul în lanţ care a avut loc pe podul de la Dârste. Conform municipalităţii, în zonă s-a intervenit cu material antiderapant în jurul orei 5.45, iar mai apoi, pentru că temperaturile erau pozitive, nu s-a mai acţionat. În schimb, transmite că dacă Poliţia va constata că de vină este administratorul drumului, atunci şoferii pot solicita despăgubiri de la Primărie, în acest caz şi municipalitatea de va îndrepta în instanţă către firma de deszăpezire.

„La ora 5.45 maşina de deszăpezire a împrăştiat material antiderapant pe pasajul de la Dârste. Se pare că din cauza chiciurei, care a fost după 8.00 dimineaţă s-a produs acest accident. Aşteptăm şi noi ca Poliţia să ne comunice care este rezultatul evaluării. În funcţie de asta vom lua deciziile, dacă este cazul, împotriva operatorului de deszăpezire.

S-a intervenit la 5.45, la 7.00 se circula în condiţii bune pe pasaj, la ora 8.00 se pare că au început să apară problemele. De la prima intervenţie nu s-a mai intervenit cu material antiderapant, având în vedere că temperaturile erau pozitive în tot oraşul. A fost o situaţie complicată acolo, aşteptăm rezultatele cercetării.

Firma intervine în toată această perioadă, intervine de mai multe săptămâni, dimineaţa pe pasaje, pe străzile care se află în pantă, pe drumul de Poiană.

Publicitate

Au fost şi nopţi şi dimineţi mult mai reci şi nu am avut astfel de probleme. Este prima dată în ultimii 10-15 ani când în interiorul municipiului am avut un astfel de carambol din cauza condiţiilor meteo.

Dacă Poliţia constată că este vina administratorului drumului, atunci noi ne vom îndrepta asupra operatorului de deszăpezire. Şoferii, dacă se constată că este culpa municipalităţii, atunci companiile de CASCO se pot întoarce împotriva municipalităţii. Dar este prematur să spunem cine are vreo vină.”, a  spus Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes