Connect with us
Publicitate

Administrație

Primăria Brașov dă aproape 3 milioane de euro pe EIP și materiale sanitare pentru 63 școli. Speră ca banii să fie decontați de Uniunea Europeană

Publicat

pe

Municipalitatea vrea să cumpere, cu fonduri europene, echipamente individuale de protecție (EIP) și materiale sanitare, pentru școlile din oraș, transmite Radio România Brașov FM.

Publicitate

Aleșii locali au aprobat, deja, într-o ședință de îndată, o hotărâre pentru aprobarea unui proiect ce va fi depus pentru accesarea a aproximativ 14 milioane de lei. Dacă va fi aprobat, finanțarea va fi de 100% și, din acești bani vor fi cumpărate măști, dezinfectanți, săpun, prosoape de hârtie și alte astfel de materiale pentru 63 de unități școlare din municipiu.

Proiectul trebuie depus pe Programul Operațional Infrastructură Mare – POIM până în data de 15 ianuarie, de aici și urgența ședinței de îndată.

Totuși, reprezentanții municipalității au precizat că, indiferent dacă proiectul va fi sau nu aprobat, școlile vor primi materialele necesare, atunci când se vor deschide. Practic, dacă nu va fi aprobat, achiziția va fi suportată din bugetul local.

Publicitate

Un al doilea proiect pe fonduri europene a vizat, de asemenea, achiziția de echipamente și materiale sanitare pentru centrele sociale rezidențiale publice. Și aici, municipalitatea vrea să obțină fonduri europene. Proiectul a fost depus deja, dar autoritatea finanțatoare a cerut câteva clarificări.

Sursa: Radio România Brașov FM

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes