Connect with us
Publicitate

Administrație

Primăria Brașov a primit doar o ofertă pentru „școala de rezervă” unde să înveţe elevii ale căror şcoli sunt în şantier

Publicat

pe

Publicitate

Primăria Brașov a primit o ofertă pentru școala de rezervă pe care vrea să o închirieze pentru elevii de la unitățile de învățământ aflate în șantier.

Deocamdată, autoritățile locale analizează această ofertă primită după două prelungiri de termene, transmite Radio România Braşov FM.

“În urma procedurii, am primit o ofertă pentru școala buffer. Comisia a evaluat documentația depusă. A solicitat o serie de clarificări ofertantului. Suntem în etapa în care așteptăm ca ofertantul să depună toate documentele solicitate, să putem finaliza etapa de evaluare a ofertei. În funcție de documentele pe care acesta le va depune, comisia va lua și o decizie cu privire la semnarea unui contract sau altă soluție pentru școala buffer”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Primăria vrea să închirieze școala buffer pentru 7 ani și este dispusă să plătească o chirie totală de cel mult 3 milioane de euro.

Publicitate

Spațiul, însă, trebuie să fie aproape de Livada Poștei, aproape de stațiile de transport în comun și să permită amenajarea a 16 săli de clasă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes