Connect with us
Publicitate

Economic

Primăria Brașov a autorizat construirea primelor patru imobile din cadrul Poiana Mică Residence

Publicitate

Publicat

pe

Primăria Brașov a eliberat la începutul săptămânii anterioare, pe 13 aprilie 2021, patru autorizații de construire firmei brașovene Poiana Mică Residence, pentru ridicarea a patru clădiri care vor găzdui apartamente de vacanță.

Publicitate

Cele patru imobile fac parte dintr-un proiect format din șapte clădiri cu câte patru nivele (P+E1+E2+M), având în componență 98 de apartamente de tip studio. Suprafața construită desfășurată prevăzută în proiect este de 9091 metri pătrați.

Conform autorizațiilor eliberate de Primăria Brașov, complexul se va construi pe un teren aflat la intersecția DN 1 E cu drumul care face legătura către Stâna Turistică, mai exact pe Strada Vânătorului Nr. 2.

Poziționare Poiana Mică Residence

Firma Poiana Mică Residence este controlată de Filipescu Mihai și Mierlea Cristian, proprietarul fabricii de mobilă Conalcri din Măieruș.

Publicitate

Conform site-ului de prezentare al complexului construcția este programata să înceapă în această primăvara, și se va încheia în vara 2022 iar prețurile variază între 1.400 și 1.500 euro pe metru pătrat în funcție de suprafață și tipul de apartament.

video
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes