Connect with us
Publicitate

Administrație

Primăria a început curăţenia de primăvară a şoselelor din Braşov. Au fost spălate 500 de separatoare de sens

Publicat

pe

Publicitate

Primăria Braşov continuă curățenia pe străzile principale din oraş. Au fost finalizate lucrările de salubrizare pe Hărmanului, 13 Decembrie, Lungă, De Mijloc, Calea București, Carpaților și Poienelor. 500 de separatoare de sens au fost spălate până acum.

Având în vedere condițiile meteo favorabile, săptămâna trecută, în 15 februarie, au fost demarate o serie de lucrări de salubrizare a arterelor principale de circulație din municipiu, respectiv s-au măturat şi s-au curățat la rigolele și s-au spălat elementele de semnalizare (cum ar fi separatoarele de sensuri). În cazul acestora, din cauza temperaturilor negative de pe timpul nopții, ele sunt demontate și spălate la sediul operatorului. Odată ce temperaturile pe timpul nopţii vor crește, se va începe spălarea și a parapeților de protecție din metal (liselor), activitate care se va derula la fața locului. Obiectivele acestei acțiuni sunt de a reduce cantitatea de praf (PM-uri) care ajunge în atmosferă și de a pregăti demararea campaniei de curăţenie de primăvară.

În prima săptămână de curățenie, echipele operatorului de salubrizare, Comprest SA, au finalizat lucrările pe străzile 13 Decembrie, Hărmanului, Lungă, De Mijloc, Calea București, Carpaților și Poienelor. În paralel, 500 de separatoare de sens au fost demontate și spălate.

Astăzi continuă lucrările de salubrizare pe str. Avram Iancu și au început pe b-dul Saturn și Al. I.Cuza. În funcție și de condițiile meteo, activitatea va continua și pe celelalte străzi din program, până în data de 11 martie.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes