Connect with us
Publicitate

Eveniment

Prima reacţie a celui care a filmat clipul cu biciclistul „fugărit” de un lup: „S-a retras pentru o scurtă perioadă”

Publicat

pe

Publicitate

Internetul vuiește de la apariția videoclipului în care un animal fugărește un biciclist în pădurile din Poiana Brașov. Unii internauți spun că este lup, alții nici nu pot concepe cum nimeni nu-și dă seama că, de fapt, animalul ar fi doar un câine.

Lup sau câine? Videoclipul care a împărțit internetul în două

Aceste imagini au fost filmate dintr-o mașină care circula în spatele biciclistului, pe un drum din apropiere de Poiana Brașov.

Se observă cum animalul aleargă prin pădure, ajunge apoi pe șosea, se apropie periculos de mult de bărbatul de pe bicicletă. Cei din autoturism încearcă să îl avertizeze pe biciclist.

Publicitate

„Am încercat să claxonez, lupul s-a retras pentru o scurtă perioadă și i-am recomandat biciclistului să intre în mașină, dar, pentru că a văzut că acesta s-a retras, nu s-a urcat în mașină și a continuat deplasarea”, a povestit autorul filmării, potrivit Kanal D.

Speriat de claxoanele mașinilor, animalul dispare în pădure. Videoclipul a stârnit o avalanșă de reacții.

„Da, este lup, Canis Lupus, în mod cert. Un comportament oarecum obișnuit pentru că e vorba de o femelă gestantă”, a explicat un profesor al Facultății de Silvicultură.

În timp ce unii specialiști spun că biciclistul a fost urmărit de un lup masiv, alții îi contrazic și sunt convinși că nu a fost altceva decât un câine ciobănesc cehoslovac, care seamănă foarte mult cu sălbăticiunea.

„Nu este lup acel animal. Dacă este să facem o analiză, inclusiv a comportamentului, de aici reiese faptul că vorbim despre un animal care, totuși, este obișnuit cu prezența omului. Se vede că aleargă cu coada mult lăsată în jos, ceea ce indică faptul că îi este frică”, a explicat un expert în carnivore mari.

În mediul online, circulă inclusiv ipoteza că animalul era, de fapt, câinele biciclistului.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Costas

    9 aprilie, 2024 at 8:52 pm

    Un aranjament penibil intre biciclist si cei din autoturism. Povesti de adormit copii.Audienta maxima la tv si media,oare cine profita financiar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes