Connect with us
Publicitate

Eveniment

Prima persoană dispărută din 2022 este un cioban din Felmer. Bărbatul a plecat de la stâna unde lucra, iar acum este căutat de polițiști

Publicat

pe

Nici nu a început bine anul 2022 că deja polițiștii din Brașov sunt în alertă. Un bărbat de 48 de ani, care lucra la o stână din apropierea localității Felmer a fost dat dispărut. Apropiații spun că omul ar fi părăsit stâna vineri seara, iar până astăzi la prânz nu s-a mai întors. Pentru că nu au reușit să dea de cioban, cunoscuții au anunțat Poliția în legătură cu dispariția bărbatului.

Publicitate

Ciobanul are aproximativ 1,75 metri înălțime, constituție atletică, păr grizonat, ten alb și ochi căprui. Nimeni nu știe cu ce ar fi putut să fie îmbrăcat la momentul plecării, cert este că omul era încălțat cu o pereche de cizme. Bărbatul nu are la el nici telefon mobil.

Cei care au informații care ar putea duce la găsirea ciobanului dispărut, sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

UPDATE:

Publicitate

Bărbatul a fost depistat pe raza orașului Zărnești, județul Brașov. Din primele verificări, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes