Connect with us
Publicitate

Economic

Prețul mediu de închiriere a unei garsoniere în Braşov a ajuns la 300 de euro. Cu 6% mai mult faţă de luna februarie

Publicat

pe

Luna martie a început cu un interes crescut pentru chirii, românii vizualizând cu 8% mai multe pagini cu anunțuri imobiliare față de luna februarie, conform celor mai recente date de pe Storia.ro. De asemenea, interesul utilizatorilor se confirmă și prin numărul de contactări care a crescut cu 10% față de luna anterioară, respectiv cu 1% față de aceeași lună a anului trecut.

Prețul mediu de închiriere a unei garsoniere a crescut cu 6% în Brașov, ajungând la 300 de euro/lună. Apartamentele de închiriat cu două și trei camere rămân la un preț mediu similar cu cel din luna anterioară, puţin mai scăzut, 444, respectiv 598 de euro faţă de 450 şi 600 cât erau luna trecută.

În luna martie s-au înregistrat scăderi ale sumelor cerute pe închirierea apartamentelor în majoritatea sectoarelor din capitală, în general la apartamentele de trei și patru camere. Pe de altă parte, cea mai mare creștere a prețului mediu se observă la apartamentele cu patru camere din sectorul 6, unde prețurile au crescut cu 10%, iar cea mai mare scădere se înregistrează tot la cele cu patru camere, în sectorul 2 (-8%).

Astfel, prețurile medii pentru închirierea unei garsoniere s-au încadrat între 266 de euro (în sectorul 5) și 380 de euro (sectorul 1). Apartamentele cu două camere au avut prețuri medii cuprinse între 400 de euro (sectorul 6) și 600 de euro (sectorul 1), iar cele de trei camere au avut prețuri medii cuprinse între 500 de euro (în sectoarele 4 și 6) și 850 de euro (sectorul 1). În categoria apartamentelor de patru camere, prețurile medii s-au încadrat între 550 de euro (sectorul 6) și 1900 de euro (sectorul 1).

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes