Connect with us
Publicitate

Economic

Preţul chiriilor în Braşov pentru garsoniere şi apartamente cu 2 şi 3 camere

Publicat

pe

 Chiriile continuă să crească. Diferențele față de anul trecut se situează între 8% în Timișoara și 22% în Constanța.

Publicitate

Timișoara rămâne cel mai accesibil oraș pe toate cele trei categorii de apartamente, în timp ce cele mai scumpe chirii pot fi găsite în Capitală și Cluj-Napoca. Chiria medie pentru apartamentele cu două camere oscilează de la 350 de euro până la 480 de euro, conform datelor Imobiliare.ro.

Atunci când vine vorba despre garsoniere, bugetul mediu necesar se situează între 220 de euro și 310 de euro, în timp ce pentru apartamentele cu trei camere, prețurile se ridică de la 400 de euro, până la 650 de euro.

„Chiriile continuă să crească, inclusiv în lunile de vară când, sezonalitatea specifică acestui segment ar trebui să implice pretenții mai scăzute. Inflația și modificările fiscale pun însă presiune pe prețuri, iar în septembrie ne așteptăm la creșteri semnficative. Dacă în Timișoara, diferențele de preț se situează între 8% si 10%, în Constanța acestea depășesc 20% pe toate segmentele.”– Daniel Crainic, director marketing Imobiliare.ro.

Publicitate

În Brașov, chiriile se situează la un nivel mediu de 290 de euro pe lună pentru o garsonieră, 420 de euro pe lună pentru un apartament cu două camere și 560 de euro pe lună pentru o locuință cu trei camere. Prețurile apartamentelor cu trei camere din acest centru regional se remarcă printr-o evoluție anuală de 16,1%.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes