Connect with us
Publicitate

Economic

Preţul chiriilor în Braşov a crescut cu 10% faţă de luna trecută. Comparativ cu anul trecut, braşovenii dau cu 100 de euro mai mult pe chiria unui apartament cu 3 camere

Publicat

pe

Storia.ro, platforma de imobiliare cu cele mai multe anunțuri din piață, a analizat evoluția chiriilor în ultima lună și în ultimul an pentru București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Constanța, Brașov și Sibiu. Conform analizei, luna septembrie aduce noi creșteri ale prețurilor de închiriere pentru apartamente, cu avans de până la 17%, înregistrat în Constanța.

La Braşov prețurile solicitate de proprietari în Brașov cresc în toate categoriile de apartamente – cel mai mult la 3 camere, unde înregistrează un avans de 10% în septembrie față de august. În prezent, brașovenii plătesc în medie cu 100 de euro mai mult pentru închirierea unui apartament de 3 camere comparativ cu aceeași lună a anului trecut.

Pentru o garsonieră braşovenii au plătit septembrie, în medie, 270 de euro, faţă de 250 anul trecut în aceeaşi perioadă. Pentru un apartament cu două camere au plătit cam 400 de euro în loc de 350. Cea mai mare scumpire a fost la apartamentele cu 3 camere, 550 de euro în loc de 450.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes