Connect with us
Publicitate

Economic

Preţul apartamentelor vechi din Braşov a crescut cu 1% faţă de luna trecută, cele noi au stagnat

Publicat

pe

Conform celor mai recente date de pe Storia.ro, în luna aprilie românii au vizualizat cu 16% mai puține pagini cu anunțuri imobiliare decât în luna martie și au realizat cu 15% mai puține contactări. Durata de viață a anunțurilor active a crescut cu 1% față de luna anterioară, dar este similară cu cea din aceeași lună a anului trecut.

Conform datelor Storia.ro din cele 10 orașe cu cel mai mare număr de anunțuri – București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Brașov, Sibiu, Iași, Arad, Craiova și Oradea, prețul mediu per metru pătrat, raportat la numărul de anunțuri din fiecare zonă, a ajuns la 1.457 euro/metru pătrat în luna martie, cu 0.2% mai mare decât în luna anterioară.

În Braov prețul mediu pe metru pătrat ponderat pentru apartamentele vechi din Brașov a crescut în luna aprilie cu 1% față de luna precedentă și cu 7% față de aceeași perioadă a anului trecut. În același timp, prețul apartamentelor noi a rămas la fel față de luna anterioară, dar a crescut cu 9% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes