Connect with us
Publicitate

Eveniment

Presupusul criminal din Șimon, care a ucis doi tineri, soț și soție, va fi expertizat psihiatric. Anchetatorii iau în calcul ca individul să fi avut un complice

Publicat

pe

Publicitate

Continuă ancheta în cazul dublei crime din Bran, care a șocat o țară întreagă. Daniel Pepine, principalul suspect în acest dosar a fost reaudiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov. Anchetatorii vor să afle dacă bărbatul de 43 de ani a avut discernământ în momentul comiterii faptei, iar din acest motiv vor cere ca inculpatul să fie testat.

Potrivit informațiilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, până în prezent a fost dispusă expertiza ADN și va fi dispusă și o expertiză psihiatrică.

„A fost reaudiat suspectul, în principal pentru a i se lua consimțământul la expertizare, dar și pentru a fi verificate diferitele ipoteze despre mobilul faptei născute din probe, dar și din zvonul public. Au fost audiați până ieri 8 martori și astăzi mai este audiat încă unul”, a precizat prim-procurorul Adrian Radu.

În urma examenului medico-legal, organele de anchetă au ajuns la concluzia că Alexandra și Nicu din Șimon Bran au fost agresați cu cuțitul, însă moartea a survenit după ce le-au fost aplicate mai multe lovituri de topor.

Publicitate

Prim-procurorul a precizat faptul că bărbatul acuzat de dublă crimă a lăsat și un soi de document justificativ scris pe o foaie, cel mai probabil scris după comiterea faptei, din care reiese că starea sa mintală nu era cea firească. Una dintre mențiuni făcea referire la faptul că a mama sa a ajuns în Rai și că el va ajunge în Iad. În acel bilet, omul a mai menționat că soții pe care i-a ucis i-ar fi făcut vrăji.

Detalii despre acest caz puteți citi aici.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes