Connect with us
Publicitate

Eveniment

Presupusul amant al femeii împușcate din Dumbrăvița a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat de omor calificat

Publicat

pe

sursa foto: www.observatornews.ro
Publicitate

După ce polițiștii, mascații, criminaliștii și procurorii au periat comuna Dumbrăvița în căutarea armei cu care a fost împușcată o femeie de 35 de ani, oamenii legii au reușit să găsească arma crimei și să adune probe împotriva presupusului amant, un bărbat în vârstă de 36 de ani.

Inițial, individul a negat în fața anchetatorilor că ar fi atacat-o pe Irina, dar chiar și așa procurorii au percheziționat locuința, dar și alte zone din Dumbrăvița și au folosit inclusiv lopeți și detectoare de metale pentru a găsi arma. Toată suflarea comunei era convinsă că Florin a atacat-o pe Irina, dar oamenii legii nu au putut să ia nicio măsură față de el până când nu au adunat probe suficiente pentru a-i aduce calitatea de suspect.

Odată ce a fost reținut, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov l-au dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Iată soluția pe scurt a Tribunalului Brașov:

„În baza art. 226 al. 1 Cod de Procedură Penală raportat la art. 223 al. 2 Cod de Procedură Penală şi art. 202 al. 1, 3, 4 lit. e Cod de Procedură Penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov şi, pe cale de consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului CONSTANTIN FLORIN, pentru săvârşirea infracţiunii de „omor calificat” prev. de art. 188 alin.1, 189 alin.1 lit. a Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 30.04.2022 şi până la data de 29.05.2022, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului CONSTANTIN FLORIN. Executorie. Onorariul pentru avocatul desemnat din oficiu, LEFTER BIANCA MARIA, în cuantum de 626 lei, se va înainta Baroului Braşov din fondurile Ministerului Justiţiei. În baza art. 275 al. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de a formula contestaţie în 48 ore de la pronunţare”.

Publicitate

Irina a murit vineri pe masa de operație din cauza rănilor provocate de împușcătură care i-au fost fatale. Tânăra, care este căsătorită și are doi copii de 5 și 18 ani, ar fi avut o relație extraconjugală cu un coleg de serviciu, în vârstă de 46 de ani. De curând, femeia ar fi vrut să pună capăt idilei, și-ar fi anunțat presupusul amant despre despărțire, iar individul și-ar fi ieșit din minți.

A așteptat-o vineri dimineață la câțiva pași de casă pentru că știa că Irina trebuia să meargă la serviciu. Acolo s-ar fi certat, bărbatul a pus mâna pe armă și a tras mai multe focuri, iar apoi s-a făcut nevăzut. Soțul femeii a auzit împușcăturile și tot el este cel care a găsit-o pe tânără în întinsă pe caldarâm. După ce a sunat la 112, Irina a fost dusă la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic ca să îi salveze viața.

Decizia Tribunalului Brașov nu este definitivă, iar principalul suspect în acest dosar a făcut contestație. Aceasta se va judeca în zilele următoare la Curtea de Apel Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes