Connect with us
Publicitate

Social

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a urcat pe Vârful Moldoveanu. „Îmi place mișcarea în aer liber”

Publicat

pe

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost într-o scurtă vizită în România. Ea a profitat de prilej pentru a urca pe Vârful Moldoveanu.

Într-o postare pe contul personal de Instagram, Maia Sandu apare îmbrăcată în ținută sport, lângă borna cu Vârful Moldoveanu.

„Îmi place mișcarea în aer liber. Mai ales la munte”, a notat președintele Republicii Moldova sub fotografia postată duminică.

Drumeția șefului Republicii Moldova pe creasta Făgărașului a fost apreciată în mediul online. „Câtă mândrie să avem un asemenea președinte. Vă iubim”, a comentat un utilizator.

Publicitate

Maia Sandu semnase vineri decretul de desemnare a Nataliei Gavriliţa în funcţia de prim-ministru al Moldovei, după consultările cu partidele parlamentare.

Pe 23 iulie, Maia Sandu a avut o întrevedere cu ministrul de externe, Bogdan Aurescu, în cadrul unei vizite oficiale efectuate de reprezentantul României la Chișinău.

Situat la atitudinea de 2.544 de metri, Vârful Moldoveanu este vârful muntos cel mai înalt din România, situat în Masivul Făgăraș.

Foto: Instagram / Maia Sandu

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes