Connect with us
Publicitate

Administrație

Președintele Klaus Iohannis nu mai vine la Forumul Orașelor Verzi din Brașov. Ce alți invitați și-au anulat vizita la eveniment

Publicat

pe

După ce organizatorii Forumului Orașelor Verzi au anunțat cu surle și trâmbițe prezența președintelui României la evenimentul organizat în Brașov, acum spun că Klaus Iohannis nu va mai ajunge în orașul de la poalele Tâmpei.

În programul publicat inițial, președintele ar fi trebuit să fie prezent la eveniment chiar în prima zi a conferinței internaționale de politici publice de mediu. Organizatorii au sperat ca Iohannis să vină astăzi, dar au primit un nou refuz. În schimb, în locul primului om în stat va fi trimis un consilierul de stat din departamentul de climă și sustenabilitate, Alexandra Bocșe.

Șeful Statului trebuia să promoveze un proiect de protecție a mediului în România numit „Rețeaua Națională a Ariilor Naturale Urbane”, un proiect care vizează documentarea, cartografierea și promovarea a zece arii naturale în mai multe orașe mari din țară, dar și în cinci zone din București.

Alți doi invitați care urmau să ia parte la conferințele FOV au anunțat că nu vor mai ajunge la eveniment. Vorbim despre primarul Sibiului, Astrid Fodor și edilul sectorului 6 din București, Ciprian Ciucu. În schimb, în locul lor, la secțiunea spații verzi urbane, va vorbi primarul din Târgu Mureș, Soos Zoltan.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes