Connect with us
Publicitate

Administrație

Preşedintele CJ Braşov infectat cu Covid 19

Publicat

pe

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov s-a infectat cu noul Coronavirus. Adrian Veştea a anunţat pe Facebook că este infectat şi că a intrat în izolare iar atribuţiile sale vor fi luate de vicepreşedintele CJ Șerban Todorică. Iată mesajul pe care l-a transmis Adrian Veştea locuitorilor judeţului Braşov:

Publicitate

Dragi brașoveni,

M-am angajat să fiu întotdeauna sincer cu dumneavoastră și să dau dovadă de maximă transparență, nu doar la bine, ci și în momentele mai puțin plăcute. Vreau, de aceea, să vă anunț că am fost declarat pozitiv la testul pentru COVID-19.

Vă mărturisesc că am fost surprins, deoarece am respectat toate măsurile de protecție. Imediat după ce am aflat rezultatul testului m-am izolat, iar în următoarea perioadă voi urma schema de tratament indicată de medicii specialiști. Mă simt bine, nu prezint simptome și am încredere că voi depăși această încercare. Iar când medicii mă vor declara vindecat voi reveni la treabă.

Publicitate

Până atunci, îl voi desemna pe vicepreședintele Șerban Todorică Constantin pentru a prelua atribuțiile de președinte al Consiliului Județean Brașov, urmând a ne consulta permanent, telefonic și prin intermediul platformelor online.

Vă rog, și pe această cale, să aveți grijă de dumneavoastră și unii de ceilalți, să fiți responsabili și solidari! Vă mulțumesc pentru înțelegere!

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes