Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Preotul Constantin Necula iubeşte muzica rock. Știe pe dinafară piesele trupei Compact B şi în comunism era să fie arestat pentru că asculta The Beatles în Sala Sporturilor din Brașov

Publicat

pe

Unul dintre cei mai iubiți preoți ortodocși români, Constantin Necula este fan al grupului Compact C. Conferențiarul universitar, doctor în teologie, specialist catehetică și pedagogie creștină, preotul uimește povestind că, în comunism, a fost cât pe ce să fie arestat că asculta The Beatles la Sala Sporturilor din Brașov.

Publicitate

Părintele Necula, unul din puținii preoți ce au dovedit o mare deschidere pentru mediul social și cultural, nu ascunde studenților săi că iubește muzica rock iar fiica nutrește aceeași pasiune, de asemenea, că ascultă Rock FM.

În mod special este iubitor al melodiilor lansate în lunga carieră a muzicienilor de la Compact B care au reactivat legendara formație ”După ani și ani”, așa cum spune un cunoscut refren al lor. În urmă cu ceva ani, la un concert ce a avut loc la Sibiu, Adrian Ordean, Costi Cămărășan, Aurel ”Leluț” Vasilescu, braşoveanul Adrian ”Coco” Tinca l-au rugat pe părinte să-i binecuvânteze.

Preotul Constantin Necula este fan al grupului Compact B. Știe pe dinafara melodiile legendarului grup rock

Publicitate

În sinceritatea sa Părintele Necula le-a mărturisit muzicienilor că, înainte de 1990, a fost la un pas să fie arestat pentru că asculta The Beatles în Sala Sporturilor din Brașov și că știe pe din afară populare melodii lansate de Compact B, cântate de legendarul Leo Iorga: ”Cine ești tu oare?”, ”Trenul pierdut”, ”Să te gândești la mine”, ”Singur în noapte”, ”Ploaia” ori ”Mă voi întoarce”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes