Connect with us
Publicitate

Eveniment

Preot din Braşov condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru că a omorât un pieton şi a fugit de la locul accidentului

Publicat

pe

Publicitate

Preotul din comuna braşoveană Ormeniş a omorât un pieton pe DN 13 şi a fugit de la locul accidentului. Vlad Postolea a primit o pedeapsă de doi ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Vlad Postolea, preotul de la Ormeniş, a fost condamnat definitiv la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare. Preotul a accidentat mortal un pieton în seara de 27 decembrie 2020, după care a fugit de la locul faptei.

Accidentul s-a petrecut în Feldioara, pe DN 13, iar poliţiştii l-au identificat pe autor în scurt timp de la petrecerea evenimentului. Vlad Postolea avea la momentul accidentului 37 de ani, iar bărbatul pe care l-a ucis era în vârstă de 31 de ani. Martorii au declarat că preotul era în stare de ebrietate.

Curtea de Apel Braşov a decis să menţină decizia dată de Judecătoria Braşov, potrivit căreia Vlad Postolea trebuie să execute doi ani şi şase luni de închisoare pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Din pedeapsă i se vor scădea două luni, perioadă în care a fost în arest preventiv, transmite adevarul.ro.

Publicitate

Preotul va trebui să plătească şi 218.000 de euro daune morale familiei pietonului decedat. Initial, Judecătoria Braşov hotărâse ca Vlad Postolea să plătească 350.000 de euro, însă Curtea de Apel a redus această sumă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes