Connect with us
Publicitate

Social

Premierul României, replică pentru Andreea Moldovan: Nu va exista nicio carantinare naţională

Publicitate

Publicat

pe

Premierul Florin Cîţu a declarat, miercuri, faptul că ar putea ca în următoarele săptămâni nu o să aibă loc un lockdown generalizat, ci vrea ca guvernanţii să meargă spre relaxarea restricţiilor. Precizarea vine după ce secretarul de stat de la Sănătate, Andreea Moldovan

Publicitate

Şeful Guvernului a venit cu precizări referitoare la măsurile pentru combaterea pandemiei, în urma declaraţiilor unei persoane din conducerea Ministerului Sănătăţii: „Am avut o discutie cu doamna secretar de stat. Vă dădea un exemplu teoretic. Nu era o propunere in acest sens. Nu luam in calcul o noua carantinare, eu m-am opus din primul moment. Nu va exista in Romania un lockdown generalizat, nu va exista nicio carantinare. 
Vrem să mergem în direcţia relaxării până la 1 iunie. Relaxarea poate avea loc doar dacă ne vaccinăm”, a declarat Florin Cîţu
 
Andreea Moldovan a fost secretarul de stat care a declarat că ea ar vrea o carantinare pentru două săptămâni, ca să mai scadă cazuri. 
 
De asemenea, întrebat dacă e de acord cu relaxarea condiţiilor în ceea ce priveşte înmormântările şi dacă mai ştie ceva despre documentul blocat la Ministerul Sănătăţii, premierul a precizat: „O să văd ce se întâmplă cu documentul respectiv. Mâine vom purta o discuţie”. 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes