Connect with us
Publicitate

Social

Premierul Florin Cîțu, mesaj de Florii: „Trebuie să atingem ținta de 10 milioane de români vaccinați până la 1 august”

Publicitate

Publicat

pe

Premierul a transmis un mesaj cu ocazia Floriilor. Cîțu spune că știe că românii au nevoie de speranță, după un an de pandemie și le reamintește că această speranță stă în vaccinare.

Publicitate

În Duminica Floriilor și premierul își serbează onomastica, iar de ziua lui spune că cel mai bun cadou pe care și-l dorește este revenirea la normalitate.

„În Duminica Floriilor vă doresc tuturor multă sănătate și încredere. Iar celor care vă serbați onomastica, la mulți ani!

Știu că aveți nevoie de speranță, după un an de pandemie. Dar speranța noastră, a tuturor, trebuie să fie vaccinarea. Pe asta ne bazăm! Nu avem altă soluție.

Publicitate

Mulțumesc tuturor pentru gândurile voastre bune. Cum am spus și la ziua mea de naștere, cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate. Și primul pas este să atingem ținta de 10 milioane de români vaccinați până la 1 august”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook

Premierul a menționat că primula pas pentru revenirea la normalitate este atingerea țintei de 10 milioane de români, imunizați până la data de 1 august.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes