Connect with us
Publicitate

Administrație

Premierul Ciucă, atac voalat la adresa lui Grindeanu: „România trebuie să devină un mare șantier, nu o șezătoare de politicieni care se uită la sondajele de opinie”

Publicat

pe

Publicitate

Nicolae Ciucă, actualul premier al României, a participat miercuri, 1 martie, la semnarea contractului de modernizare a rutei alternative către Brașov, în județul Prahova. În acest context, premierul a ținut un discurs în care a vorbit despre viitorul Partidului Național Liberal (PNL) în guvernarea țării și a trimis o săgeată către actualul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu.

În mod subtil, Nicolae Ciucă a atacat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmând că politicienii trebuie să ia măsuri pentru a rezolva problemele țării și nu doar să urmărească sondajele de opinie.

În ceea ce privește planurile PNL pentru viitorul guvernării, premierul a promis că va încerca să obțină Ministerul Transporturilor în luna mai, astfel încât să poată debloca proiectele importante de infrastructură ale țării.

„România trebuie să devină un mare șantier, nu un loc unde politicienii stau să urmărească sondajele de opinie. Preluarea Ministerului Transporturilor de către un membru al PNL va da un nou avânt realizării proiectelor de infrastructură din țară”, a subliniat Nicolae Ciucă, conform surselor din interiorul partidului.

Publicitate

În discursul său, prim-ministrul a evidențiat faptul că, în acest an, PNL se va concentra pe munca depusă, lăsând dezbaterea electorală pentru mai târziu.

El a mai menționat că județul Prahova este un bun exemplu pentru celelalte județe în ceea ce privește atragerea investițiilor. În plus, Nicolae Ciucă a precizat că proiectul legării Ploieștiului de Brașov prin autostradă este încă în lucru și că se va realiza cu fonduri de la bugetul de stat.

„Mă bucur că un proiect început în 1985 ajunge astăzi să fie transpus în realitate și vorbim despre un tronson de drum care va trece Carpații și va lega sudul țării de centrul acesteia, un proiect foarte important pentru noi toți. Acest proiect este relevant pentru localitățile din Valea Doftanei și pentru cetățenii din această zonă, deoarece asigură fluidizarea traficului și creează oportunități economice și turistice”, a declarat Nicolae Ciucă la semnarea contractului pentru reabilitarea și modernizarea Drumului Județean 1021 Valea Doftanei, județul Prahova – Brădet, județul Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes