Connect with us
Publicitate

Administrație

Premieră la Braşov. Primăria a lansat prima platformă digitală din ţară dedicată voluntariatului

Publicat

pe

Agenţia Metropolitană Braşov şi Primăria municipiului reşedinţă au lansat prima platformă digitală din ţară dedicată voluntariatului, care conectează utilizatorii direct cu organizatorii de evenimente.

Voluntarbv.ro „este platforma oamenilor implicaţi, ce conectează utilizatorii direct cu organizatorii de evenimente şi activităţi şi are ca scop principal încurajarea şi promovarea voluntariatului la nivelul Zonei Metropolitane, indiferent de vârstă, pregătire, experienţă şi statut social, precum şi digitalizarea activităţii de voluntariat”.

Este vorba de prima iniţiativă de voluntariat inteligent cu sistem de bonusare în funcţie de implicare, forum pentru consolidarea comunităţii şi bonus-shop, a menţionat sursa citată.

„Voluntarbv.ro este locul care aduce laolaltă energia pe care comunitatea o are de oferit cu organizaţiile care au nevoie de voluntari, cu ONG-urile care, la rândul, lor pot să se înscrie şi să identifice voluntari pe această platformă. Este un lucru minunat faptul că la Braşov s-a lansat prima platformă de acest fel din ţară, că putem să folosim energia pe care comunitatea o are de oferit şi că putem să ne asigurăm că ea se întoarce către comunitate, spre binele comunităţii”, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes