Connect with us
Publicitate

Social

Prejmer / Sprijin pentru producătorii locali şi pentru reamenajarea pieţii

Publicat

pe

O dată cu noul val de relaxare şi pentru a veni în sprijinul producătorilor prejmereni, administratorul public al Primăriei Prejmer, Apafi Mihai Florin încearcă să îi susţină pe producătorii locali. „Azi, mersul la piață a devenit o amintire. Nu mai avem vreme pentru povești și tarabe. Îmi doresc demult și vreau să vă propun să încercăm împreună să readucem conceptul  <<pieței>> la Prejmer și a bucatelor tradiționale românești, produse de comercianții locali!”, spune Mihai Apafi într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Prejmer.

Pe lângă branzeturile făcute de peste 2 generații de fermierii din comunitatea prejmereană, comercializate săptămânal în piața din centrul localității, administratorul Primăriei Prejmer le transmite localnicilor că de astăzi „avem un tânăr producător care ne asigură aprovizionarea cu cele mai bune și sănătoase legume. Sunt convins că întreaga comunitate o să adere la această idee și împreună să susținem economia locală, prin achiziționarea de produse direct de la micii producători locali”.

Totodată, Mihai Apafi spune că Autoritatea Publică Locală îşi dă tot concursul pentru susţinerea  micilor producători din comunitate, „iar în acest sens vă aducem la cunoștință faptul că suntem în procedură de implementare a unui proiect finanțat din fonduri extrabugetare nerambursabile pentru <<Dotarea Satelor>>, proiect prin care achiziționăm căsuțe de lemn, mese, pavilioane, corturi, toate pentru a putea readuce din nou <<piața locală>> la Prejmer”.

În final, Administratorul Public al Primăriei Prejmer şi-a exprimat speranţa că „ne vom forma cu toții un reflex din asta, toți producătorii locali să umple perimetrul pieței cu o gamă cât mai largă de produse, iar noi locuitorii din comunitate să le trecem pragul pentru a ne asigura de o alimentație sănătoasă. O mână de oameni uniți, pot face minuni daca vor”.

Publicitate

Program : 

Brânzeturi : Marți – Joi – Sâmbătă în intervalul 09:00 – 13:00

Legume : de luni până sâmbătă în intervalul 08:30 – 17:30.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes