Connect with us
Publicitate

Social

Prejmer / Se pot achiziţiona lemne de foc prin comenzi online sau telefonic

Publicat

pe

Autoritatea Publică Locală a comunei Prejmer, a anunţar zilele trecute toți cetățenii din comunitate, interesați să achiziționeze lemn de foc, că au posibilitatea depunerii cererilor atât online pe adresa de mail a Primăriei comunei Prejmer, cât şi telefonic, dacă sunt persoane care nu o pot face online.

Publicitate

„Menționăm faptul că, în mare măsură, am reușit să satisfacem aproape toate cererile depuse la registratura Primăriei comunei Prejmer, în număr de 1.200, pentru anul 2019. Pe anul 2020 suntem la zi, cu mențiunea că unii dintre cetățeni, atunci când au fost contactați, si-au manifestat dorința de a amâna achiziționarea lemnelor, justificat dacă ne raportăm la momentul delicat prin care trecem. Pe această cale dorim strict să informăm cetățenii comunității că, în cazul în care sunt doritori, avem posibilitatea să le satisfacem necesitatea săptămânal.

Lemnele sunt în rampa din Buzăiel (Strâmba) și în rampa din Crasna ( Valea Chichirăului). În acest moment avem stocuri de aproximativ 2.000 metri steri. Mai mult, vă asigurăm de preocuparea noastră în ceea ce înseamnă asigurarea lemnului de foc pentru fiecare gospodărie din comuna noastră, adică din Prejmer, Lunca Calnicului şi Stupini.

Pretul este de 137,5 lei / metrul ster , la care se adauga costurile aferente transportului, in funcție de cum se organizează fiecare dintre dumneavoastră”, se manţionează în anunţul Primăriei Prejmer.

Publicitate

foto: primaria comunei Prejmer

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes