Connect with us
Publicitate

Social

Prejmer / Primăria a pus în dezbatere publică construirea mai multor capele funerare

Publicat

pe

Printr-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook, „Autoritatea Publică Locală a comunei Prejmer propune spre discuție / dezbatere subiectul <<Construire săli de ceremonii funerare (capelă) în Lunca Calnicului Colonie, Lunca Calnicului Sat, Stupinii Prejmerului și reabilitare capelă în comuna Prejmer>>”.

În comunicat se mai arată şi faptul că oficialii prejmereni „au purtat discuții cu toţi preoții parohi din comună, în vederea demarării procedurilor necesare pentru construirea sălilor de ceremonii funerare (capelă mortuară) în toate zonele indicate mai sus. Mai mult, se va avea în vedere respectarea tuturor normelor stabilite de lege”. 

Totodată, Autoritatea Publică Locală a comunei Prejmer menţionează că „dorește să sprijine financiar parohiile din comunitate pentru realizarea obiectivelor menționate” şi îndeamnă „ca fiecare parohie să fie partenerul nostru și să demareze minimul de pași necesari pentru a putea începe procedura”.

În finalul comunicatului, primăria îi îndeamnă prejmereni „să ne trimieți orice opinie legată de acest subiect, atât pe adresa de e-mail [email protected], cât și pe pagina de facebook a Primăriei Comunei Prejmer”.

Publicitate

Foto: wikimapia.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes