Connect with us
Publicitate

Administrație

Prejmer / Autoritatea Publică Locală anunţă începerea lucrărilor pe mai multe străzi ale comunei

Publicat

pe

Publicitate

Autoritatea Publică Locală a comunei Prejmer a anunţat că a „finalizat procedura de licitație și a semnat contractul de execuţie” pentru obiectivul „Realizare infrastructură stradală pe străzile Carpaților, Cenușii, Mihai Viteazul, Prunilor, Viilor, Saturn, Uranus, Neptun, Venus (zona de cartier din comuna Prejmer)”. Este vorba despre lucrările de așternere a covorului asfaltic, de montare a rigolelor şi de reparare a podețelor şi trotuarelor.

Acest lucru va permite Autorităţii Publice Locale din Prejmer să dea ordinul de începere al lucrărilor odată cu emiterea autorizației de construcţie.

„În același timp ne aflăm în procedură de încărcare a strategiei de contractare pentru obiectivul <<Realizare infrastructură stradală pe străzile : Bisericii, Școlii, Col. Stelian Rechițean, Poienii, Rura Mare, Rura Mică, Primăverii, Dr. Ing. Dionisie Hodârnău și pista de cicliști în sat Stupinii Prejmerului>>.

În momentul de față, avem contracte în derulare pentru finalizarea infrastructurii stradale, lucrări ce constau în finalizarea rigolelor carosabile, trotuarelor, podețelor, acceselor riverani și așternerea stratului 2 de asfalt în zona Grindu Morii Mare, pe străzile Uzinei, Teiului, Laterală, Laterală secundară şi Pășunii, lucrări ce se vor finaliza anul acesta”, se mai menţionează în comunicatul posta de Autoritatea Publică Locală Prejmer pe pagina de Facebook a instituţiei.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes