Connect with us
Publicitate

Turism

Pregătiri intense în Poiana Braşov pentru minivacanţa de Paşte. Preţul pentru un sejur

Publicat

pe

Publicitate

Minivacanţa de 1 Mai si Paşte începe în două săptămâni, aşa că hotelierii din staţiunile montane au lansat ofertele turistice pentru această perioadă.

Marea surpriză este aceea că preţurile nu au crescut faţă de anul trecut. Totuşi, hotelierii spun că, în ciuda preturilor îngheţate, au diversificat serviciile, transmite antena3.ro.

Anul acesta mulţi hotelieri au renunțat la mesele copioase de Paște și au ales serviciul a-la-carte. În acest fel, turiștii pot să viziteje împrejurimile, fără să fie nevoiţi să îşi facă planurile în functie de ora de servire a mesei.

Spre exemplu, Un resort din Poiana Brașov a stabilit deja prețul de 2200 lei pentru două persoane în cazare cu demipensiune pentru trei nopți.

Publicitate

„Știm foarte bine că turiștii vor veni, îi așteptăm foarte mult, dar în acest an, ținând cont că vom avea un timp foarte frumos, de ce nu ne bucurăm de natură?

Ne bucurăm în același timp de toate facilitățile hotelului. Avem SPA, avem loc de joacă pentru copii interior, exterior, ne bucurăm de o sală de bowling, ne bucurăm de tenis de masă, o multitudine de activități indoor. Dar să nu uităm că am ales să avem un pachet cu mâncarea a la carte”, a spus Gabriel Roșca, manager resort 4 stele.

Preţul pentru un sejur în Poiana Braşov

Un alt resort a pregătit programe speciale pentru copii, care includ o petrecere cu iepurașul de Paște și vânătoare de ouă, iar adulţii sunt recompensaţi cu 10% discount la servciile de SPA.

Prețul variază între 3.000 și 5.000 lei, pentru un pachet care include 3 nopți de cazare pentru doi adulți si doi copii.

„Pachetul de Paște are minim trei nopți cazare cu demipensiune. Pentru adulţi, ne-am gândit să le oferim un voucher de SPA pentru a se relaxa pe perioada sejurului, iar copiii vor avea jocuri atractive atât la interior, cât și la exterior, iepuraşul de Paște, vânătoare de ouă.

Pentru 1 Mai poate pentru cei care doresc să petreacă Paștele acasă, ne-am gândit să facem acest pachet cu un brunch muncitoresc și multe discount-uri în cadrul centrului SPA”, a precizat Bianca Socol, manager resort 4 stele.

Mare parte a sejururilor pentru vacanţele de 1 Mai şi Paşte au fost deja rezervate cu mai bine de două săptămâni înainte.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes