Connect with us
Publicitate

Util

Prefectura Braşov reclamă o tentativă de fraudă: persoane necunoscute cer bani pentru cazuri sociale, în numele prefectului judeţului

Publicat

pe

Prefectura Braşov anunţă că persoane neidentificate încearcă să obţină sume de bani, folosindu-se de numele instituţiei şi al prefectului şi pretinzând că acestea sunt pentru ”cazuri sociale”. ”

Publicitate

Nici Instituţia Prefectului Judeţul Braşov, ca instituţie, nici vreun angajat al acesteia nu au întreprins şi nu întreprind un asemenea demers”, anunţă Prefectura, care solicită celor care primesc astfel de apeluri să se adreseze Poliţiei.

”Instituţia Prefectului Judeţul Braşov a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat care se prezintă drept «dl. Mihai, director de cabinet al prefectului», apelează telefonic societăţi comerciale solicitând, în numele prefectului, sume de bani pentru pretinse «cazuri sociale». Dorim să avertizăm că este vorba despre o tentativă de fraudă! Nici Instituţia Prefectului Judeţul Braşov, ca instituţie, nici vreun angajat al acesteia nu au întreprins şi nu întreprind un asemenea demers”, au anunţat, miercuri după-amiază, oficialii Prefecturii Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes