Connect with us
Publicitate

Social

Prefectul Brașovului solicită marilor magazine să suplimenteze personalul de la casele de marcat în această perioadă

Publicat

pe

Publicitate

Mihai Cătălin Văsii, prefectul judeţului Braşov, a solicitat, miercuri, administratorilor marilor spaţii comerciale din judeţ, ca, în perioada premergătoare Sărbătorilor de Iarnă, să ia o serie de măsuri pentru a evita crearea de aglomeraţii în interiorul magazinelor, inclusiv suplimentarea personalului de la casele de marcat.

Totodată, acesta a cerut evitarea promovării agresive a unor promoţii, a unor vânzări accelerate ale unor produse, monitorizarea atentă a numărului de cumpărători care se pot afla simultan în incinta magazinelor, mergând până la limitarea accesului acestora.

„Având în vedere că perioada Sărbătorilor de iarnă creează un flux mărit de cumpărători şi luând în considerare rata de incidenţă cumulată a cazurilor confirmate de COVID-19 la 1.000 de locuitori la nivelul judeţului şi municipiului Braşov, vă rugăm să acordaţi o atenţie sporită în privinţa organizării activităţii, astfel încât să fie respectate cu stricteţe măsurile sanitare (…). Doar respectarea cu stricteţe a regulilor de protecţie sanitară atât de către comercianţi, cât şi de către cetăţeni, precum şi creşterea gradului de conformare voluntară ne pot ajuta să limităm răspândirea noului coronavirus până la începerea vaccinării populaţiei”, a transmis prefectul de Braşov, citat de Agerpres.

Mai mult, Mihai Cătălin Văsii a solicitat comercianţilor stabilirea „oricăror măsuri specifice care, pe lângă respectarea celor impuse de actele normative în vigoare, să aducă un plus de siguranţă şi securitate sanitară atât a cumpărătorilor, cât şi a propriilor angajaţi”.

Publicitate

Foto CMP Photography / Alexandru Mihai

Sursa: B1.ro, Agerpres

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes