Connect with us
Publicitate

Administrație

Predare de ștafetă la conducerea Consiliului de Dezvoltare Regională Centru

Publicat

pe

Noua componenţă a Consiliului de Dezvoltare Regională Centru a fost validată, într-o şedinţă online care s-a desfăşurat miercuri, ultima din acest an, cu acelaşi prilej, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, predând conducerea forului regional, pe care a deţinut-o din iunie 2019, preşedintelui CJ Harghita, Borboly Csaba.

Publicitate

„Ţinând cont de principiul rotaţiei la conducerea CDR a reprezentanţilor celor şase judeţe care compun Regiunea 7 Centru, am predat ştafeta colegului de la Consiliul Judeţean Harghita, Borboly Csaba. Domnia sa va prezida Consiliul pentru Dezvoltare Regională Centru în următorul an, iar eu îl voi seconda din poziţia de vicepreşedinte. Am deţinut preşedinţia CDR timp de un an şi jumătate, în condiţiile în care criza sanitară a amânat organizarea alegerilor locale. Sunt mulţumit de modul cum a decurs mandatul meu la conducerea CDR, perioadă care a coincis, în mod fericit, cu o activitate susţinută a autorităţilor locale din judeţul Braşov în direcţia elaborării cât mai multor proiecte cu finanţare europeană, precum şi creşterii gradului de absorbţie a fondurilor UE pe care le-am avut la dispoziţie pe axele de finanţare pe care am fost eligibili”, a spus Veştea, conform unei informări transmisă de CJ Braşov.

Potrivit sursei citate, în cadrul şedinţei, membrii CDR au discutat despre activitatea generală a Agenţiei de Dezvoltare Regională Centru din acest an, dar şi despre proiecţiile privind procesul de dezvoltare regională, începând cu anul viitor, fiind dezbătute aspecte legate de elaborarea Programului Operaţional Regional 2021-2017 al Regiunii Centru şi măsurile întreprinse pentru pregătirea următoarei perioade de programare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes