Connect with us
Publicitate

Social

P&P SRL montează panouri cu noile tarife. După ce Allen Coliban a acuzat firma că dă amenzi şi noaptea, pe noile panouri scrie explicit că taxa de parcare este între orele 8.00 – 20.00, de luni până sâmbătă

Publicat

pe

Publicitate

P&P SRL a început să monteze panouri cu noile tarife în parcările publice. Mesajul de pe acestea este explicit, şi arată clar că taxa de parcare se percepe între orele 8.00 şi 20.00, de luni până sâmbătă.

Acest lucru vine după ce primarul Braşovului, Allen Coliban, a arătat că brașovenii au primit note de înștiințare pentru parcare, în miezul nopţii, fapt ce contravine regulamentului de parcare stabilit în noiembrie anul trecut.

Noul contract pe care primăria l-a semnat P&P SRL este pe o perioadă de 10 ani şi a fost votat în ultima şedinţă de consiliu a fostei administrații. Acesta prevedea că taxa de parcare se plăteşte 24 din 24, 7 zile din 7.

Totuşi, în noiembrie, Consiliul Local a decis să nu taxeze parcările în intervalul 20:00 – 08:00 precum și în zilele de duminică, iar P&P SRL trebuie să se conformeze noilor reglementări.

Publicitate

Conform noului contract, toate parcările publice din oraş sunt cu taxă. Plata este diferenţiată în funcţie de zonă. Astfel, în centrul oraşului şi în Poiana Braşov pentru o oră şoferii trebuie să scoată din buzunar 3 lei. În Centrul Civic, Astra, Răcădău, Scriitorilor, Florilor, Tractorul, Şchei, Bartolomeu şi Craiter taxa este de 2 lei pe oră, iar în Bartolomeu-Nord, Noua, Dârste, Triaj şi Stupini, 1.5 lei. Acestea tarife sunt pe termen scurt, riveranii plătesc între 120 lei și 156 lei, pe an.

Sursa foto: Facebook/Andrei Andras

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes