Connect with us
Publicitate

Administrație

P&P a câştigat procesul cu Primăria Braşov şi la Înalta Curte de Casație și Justiție. Decizia este definitivă

Publicat

pe

Litigiul dintre firma care gestionează parcările publice și Primăria municipiului Brașov mai înregistrează o pierdere în defavoarea municiplității.

Publicitate

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins cererea formulată de Consiliul Local al Municipiului Braşov, prin care se solicita strămutarea procesului de la Curtea de Apel Brașov. Edilii sperau că astfel recursul la decizia inițială pronunțată de magistrații de la Tribunalul Covasna să se rejudece de o nouă instanță. În acest fel, decizia ar fi urmat să fie anulată, iar recursul în ceea ce privește menținerea hotărârii Consiliului Local Brașov prin care se rezilia contractul încheiat cu P&P pentru administrarea parcărilor din oraș, să fie rejudecat, transmite radiobrasovfm.ro.

Reaminăm că, în 18 august, Curtea de Apel Brașov a respins recursul înaintat de Consiliul Local Brașov împotriva sentinței Tribunalului Covasna, prin care decizia aleșilor locali de reziliere a contractului de concesiune a parcărilor publice din Brașov către compania P&P era respinsă. Cu alte cuvinte, municipalitatea pierde definitiv în această speță, privind rezilierea acestui contract, iar firma va continua să gestioneze parcările publice. În aceste dosare, municipalitatea este reprezentată de un avocat plătit cu 470 de lei pe oră, plus TVA.

Decizia Curții Supreme este definitivă.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes