Connect with us
Publicitate

Cultural

„Povești Muzicale de Crăciun”, la Sala Patria. Filarmonica Brașov pune în scenă două spectacole inedite, de sărbători

Publicat

pe

Publicitate

Miercuri, 21 decembrie de la ora 19 și joi, 22 decembrie, de la ora 20, la Sala Patria vor avea loc cele două concerte de Crăciun ale Filarmonicii Brașov de anul acesta.

Spectacolul filarmonicii se numește „Povești Muzicale de Crăciun” și este regizat de Dan Țopa. Acesta și-a început activitatea culturală încă din anul 1976, implicându-se de-a lungul timpului în numeroase proiecte naționale si internaționale în domeniul artei spectacolului, media, audiovizualului și a evenimentelor locale si naționale.

Tot în cadrul spectacolului de miercuri și de joi, brașovenii îi vor putea vedea pe actorii Ada Galeș și Adrian Păduraru. Ada Galeș este actriță de teatru și de film și consilier de dezvoltare personală. A primit premiul UNITER pentru debut în 2016 și joacă la Teatrul Național București și pe multe alte scene din România. Adrian Pădurau a jucat în 41 de filme și în peste 100 de spectacole de teatru, teatru de televiziune și teatru radiofonic și este realizator, regizor și prezentator de emisiuni TV și radio.

Orchestra simfonică a Filarmonicii Brașov va fi dirijată de îndrăgitul dirijor Gian Luigi Zampieri. Spectatorii se vor putea bucura și de proiecții de video-mapping și de un spectacol de lumini, care vor transforma Sala Patria într-o lume a poveștilor de Crăciun.

Publicitate

Biletele pentru concert se găsesc la casieria Filarmonicii Brașov sau online pe site-ul bilet.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes