Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Povestea unei tinere care a fost abandonată în spitalul din Codlea şi adoptată de doi medici. Acum, la 20 de ani distanţă, este studentă la filologie

Publicat

pe

Publicitate

Doar niște oameni extraordinari pot transforma un copil nedorit într-unul iubit. Abandonată în spital, grav bolnavă, Ioana a fost adoptată de doi medici. Aveau deja doi copii, dar au găsit loc în casa și sufletul lor și pentru Ioana. 20 de ani mai târziu, Ioana este studentă la filologie și are tot viitorul în față.

„Povestea mea este una foarte frumoasă: a început odată cu împlinirea a nici două săptămâni de la naștere, când am ajuns la Spitalul Municipal din Codlea, unde viitorul meu tată era medic primar chirurg, iar viitoarea mea mămică era biolog în spital.

Când m-au văzut acolo, bolnăvioară fiind, mică și abandonată, li s-a făcut milă de mine. Au hotărât la un moment dat să mă adopte, chiar dacă ei aveau deja o vârstă onorabilă. Urmau să se pensioneze pentru că aveau deja alți 2 copii: un copil de 30 de ani, un băiat, și o fată de 25. Cumva a fost un miracol”, a mărturisit Ioana Picu pentru alephnews.ro.

„Vreau să le transmit doar atât: că le mulțumesc pentru toți cei 20 de ani minunați în care am crescut frumos și sunt astăzi ceea ce sunt datorită lor și că îi iubesc foarte mult”, le-a transmis Ioana Picu părinților săi.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes